Ultima oră
VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A
VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”
Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate
VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist
Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor
VIDEO ǀ ”I-am văzut pe jucători foarte afectaţi”. Ovidiu Burcă intră în criză de rezultate la Dinamo VIDEO ǀ ”I-am văzut pe jucători foarte afectaţi”. Ovidiu Burcă intră în criză de rezultate la Dinamo

Mesaj cu subînţeles scris de fundaşul dorit de FCSB. ”Noi provocări şi alte obiective”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21218394/1/duarte.jpg

Andre Duarte (25 de ani) ar putea ajunge în această vară la FCSB. Fundaşul central a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin care a dat de înţeles că va pleca de la FCU Craiova.

Situaţia lui e complexă, agenţii lui Duarte susţin că acordul cu oltenii se termină în această vară, în schimb Adrian Mititelu a spus că lusitanul mai are contract pana în 2024.

”Încă un sezon a ajuns la final. A fost cel mai dificil sezon, atât din punct de vedere profesional, câţ şi personal, dar îl închei cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, vreau să le mulţumesc colegilor care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. În al doilea rând, mulţumiri pentru suporterii care au fost foarte buni cu mine, ceea ce nu voi uita niciodată.

În ultimul rând, le mulţumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în cariera mea şi mi-au oferit posibilitatea să joc la acest nivel. După 45 de meciuri şi 4110 minute, e timpul să mă odihnesc şi să mă pregătesc pentru sezonul care urmează, care, cu siguranţă, îmi va aduce noi provocări şi alte obiective de îndeplinit”
, a a postat Duarte pe Facebook.

Recent, pentru a-l convinge să rămână, patronul lui FCU Craiova i-a propus jucătorului o prelungire contractuală, ce include 50.000 de euro la semnătură şi 13.000 de euro remuneraţie lunară.
"I-am făcut o propunere lui Duarte, încă n-a răspuns la ea. Impresarul vrea sute de mii la semnătură şi visează cai verzi pe pereţi.

I-am făcut propunere pe trei ani, 50.000 de euro la semnătură şi 13.000 de euro pe lună. N-a răspuns.

Eu am declarat că e netransferabil. Ştiu că e interesat domnul Becali, că ştiu ce face, printr-un prieten. Dacă Duarte va fi liber, în septembrie, octombrie.... Numai o decizie a FIFA va face ca el să spună că nu e valabil contractul.

Eu cred că e sub imperiul dorinţei impresarului de a se îmbogăţi. Ce să zic... N-am nicio emoţie"
, a declarat Adrian Mititelu, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele