Ultima oră
”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului ”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului
Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Catalonia Open
Naţionalele României de volei încep pregătirile pentru Goldean League Naţionalele României de volei încep pregătirile pentru Goldean League
Laurenţiu Reghecampf la Rapid? Reacţia tehnicianului: ”Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes” Laurenţiu Reghecampf la Rapid? Reacţia tehnicianului: ”Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes”
Un jucător cheie al Universităţii Craiova nu va mai putea juca în acest sezon Un jucător cheie al Universităţii Craiova nu va mai putea juca în acest sezon
Sepsi Sfântu Gheorghe îşi aduce mijlocaş de la o rivală din Superliga Sepsi Sfântu Gheorghe îşi aduce mijlocaş de la o rivală din Superliga

Mesajul căpitanului Cristian Chirica după eşecul usturător cu Irlanda: ”Vom lupta cu fiecare picătură de energie pentru a-i face mândri pe fani”

Rugby Publicat pe 9 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21310388/1/conferinta-presa-superliga-cec-bank-30-08-2018.jpg

Căpitanul Cristian Chirica le-a cerut fanilor, după eşecul cu Irlanda de la Cupa Mondială, să continue să susţină naţionala de rugby a României, promiţând că jucătorii vor da totul pentru a-i face mândri.

"Le transmit fanilor să rămână alături de noi, pentru că, fiind o echipă mică, vom lupta cu fiecare picătură de energie pentru a-i face mândri", a spus Chirică, conform rugbyworldcup.com.

După ce a înfruntat echipa numărul unu în lume, pentru România urmează echipa numărul doi, Africa de Sud.

"Şi după aceea, echipa numărul 5 din lume! [Scoţia]", a declarat selecţionerul Eugen Apjok. "Cu siguranţă va fi încă o partiddă dificilă pentru noi", a completat Apjok.

Naţionala de rugby a României a debutat, sâmbătă, cu o înfrângere dură la Cupa Mondială de rugby, scor 8-82 cu Irlanda, la Bordeaux. Echipa Irlandei este liderul mondial.

România face parte din Grupa B şi va mai întâlni campioana mondială Africa de Sud (17 septembrie, Stade de Bordeaux - Bordeaux, 16:00), Scoţia (30 septembrie, Stade Pierre-Mauroy - Lille, 22:00) şi Tonga (8 octombrie, Stade Pierre-Mauroy - Lille, 18:45).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele