Ultima oră
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO

Mesajul emoţionant al lui Bukayo Saka, după ce a fost victima rasismului: ”Iubirea câştigă întotdeauna!”

EURO 2020 Publicat pe 16 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20295970/1/fb-saka.jpg

Internaţionalul englez Bukayo Saka a notat, într-un mesaj postat pe Twitter, că ar vrea ca nicio persoană să nu fie ţinta unor mesaje de ură ca acelea primite de el şi de colegii săi în ultimele zile.

“Platformelor social media Instagram, Twitter şi Facebook, vreau ca niciun copil sau adult să nu primească mesajele de ură primite de mine, de Marcus şi Jadon în această săptămână. Am ştiut imediat ce fel de ură urma să se îndrepte către mine şi aceasta este realitatea tristă, că platformele voastre puternice nu fac suficient pentru a opri aceste mesaje.

Rasismul sau ura de orice fel nu are ce căuta în fotbal sau în orice zonă a societăţii. Majorităţii oamenilor care s-au unit pentru a atrage atenţia asupra oamenilor care transmit aceste mesaje, acţionând şi raportând aceste comentarii poliţiei şi eliminând ura prin a fi buni unii faţă de alţii, vom câştiga.

Iubirea câştigă întotdeauna!”, a scris Saka.

Zilele trecute, Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Marea Britanie a anunţat că în perioada Campionatului European pe Twitter s-au postat aproape 2.000 de mesaje abuzive având ca ţinte jucători. S-au analizat în total peste 850.000 de tweet-uri. Dintre acestea 1.913 au fost semnalate ca fiind potenţial abuzive, avându-i ca ţinte în special pe Jadon Sancho, Bukayo Saka, Marcus Rashford şi Raheem Sterling. 167 de mesaje au fost catalogate drept “de mare risc”.

Dintre tweet-urile abuzive, multe au fost şterse între timp. Conturile nu au fost suspendate permanent de Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele