Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mesajul fairplay al lui Dan Petrescu pentru Anthony da Silva, luat în calcul de Gigi Becali pentru a fi antrenor la FCSB

FCSB Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21054236/1/steaua-bucuresti-cfr-cluj-2-2-liga-1-9-08-2009.jpg

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea ca Anthony da Silva, dublu campion cu CFR Cluj în sezoanele 2007-2008 şi 2009-2010, să devină antrenorul principal al rivalei ”feroviarilor”, FCSB.

”Bursucul” a spus despre ”Tony” că a fost un mare jucător şi i-a urat succes acetuia în cariera sa de antrenor aflată la început.

”Tony era un luptător, un pitbull, rupea terenul. Nu ştiu dacă se duce la FCSB. Dacă se duce îi urez baftă. A jucat fundaş dreapta ca mine, a fost un mare jucător. 

Sper să înceapă o carieră de antrenor şi să aibă rezultate, nu am nicio problemă!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj. 

Promisiunea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul campioanei en-titre CFR Cluj, a comentat acuzaţiile de blat aduse înaintea meciului din runda precedentă, dintre echipa sa şi Sepsi OSK (2-2), de Marcel Puşcaş, directorul executiv al grupării FC ”U” Craiova 1948.

”Bursucul” a garantat că atâta vreme cât va fi antrenor nu va exista un meci dubios al formaţiei sale. În plus, Petrescu a menţionat că se bucură că duelul dintre Sepsi şi FC ”U” Craiova se va rejuca, deoarece este un adept ca totul să se decidă pe teren, nu prin comisii.

”În legătură cu această hotărâre, eu sunt de acord să se joace, indiferent care erau cauzele. Mie îmi place ca meciurile să se joace pe teren, indiferent de ce a fost în tribună. Să îţi câştigi locul pe teren, nu prin comisii. E bine că se joacă fotbal. Nu ţin nici cu Craiova, nici cu Sepsi. Nu am nicio treabă.

Şi înainte de meciul nostru s-au făcut speculaţii, că va fi... Cât voi fi eu antrenor nu va exista un meci dubios. Eu îmi doresc tot timpul ca echipa cea mai bună să câştige. Mie îmi pare bine că se rejoacă acest meci. E foarte important. E mult mai bine aşa pentru fotbalul nostru!, a mai spus Dan Petrescu.

  • Partida CFR Cluj - ”U” Cluj, ultima din runda a 30-a Superligii, va avea loc luni, de la ora 20:30, şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele