Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Mesajul ferm al lui Dan Petrescu pentru un jucător de la CFR Cluj. "Trebuie să muncească mai mult. Talentul nu e de ajuns" VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20408504/1/fc-arges-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-8-11-2020.jpg

Mijlocaşul Denis Rusu (20 de ani) a fost unul dintre transferurile făcute de CFR Cluj în această vară. Jucătorul de bandă n-a debutat până acum, iar antrenorul Dan Petrescu i-a transmis public, după meciul UTA - CFR Cluj, faptul că trebuie să muncească mai mult la antrenamente.

În sezonul 2020-2021, Denis Rusu s-a remarcat la UTA. A jucat în 35 de meciuri şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă.

Mijlocaşul a aparţinut de echipa Şoimii Lipova şi a venit în luna iunie la CFR Cluj, fiind o soluţie pentru posturile necesare Under 21.

“Nu am putut să o refuz. Va fi o provocare imensă pentru mine, este visul copilăriei mele, să pot să ajung să joc, de ce nu, în cupele europene”, spunea Denis Rusu, pentru sportarad.ro, imediat după transferul la CFR Cluj.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20408504/2/denis-rusu.jpg

"(Denis Rusu) trebuie să muncească mai mult la antrenament. Când o să muncească mai mult o să joace. Are talent, dar talentul nu e de ajuns", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele