Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

Mesajul fostului dinamovist pentru noua conducere a ”câinilor”. ”La Dinamo vorbe au tot fost, să fie şi fapte”

Dinamo Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21060701/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-19-07-2021.jpg

Andrei Radu, fostul jucător a lui Dinamo, a vorbit despre fosta sa echipă şi despre noua conducerea a ”câinilor”. Jucătorul care a venit în toamna lui 2020 la echipa din ”Ştefan cel Mare” spera ca odată cu noua conducere să se rezolve problemele financiare ale clubului.

Fundaşul lateral a făcut parte din lotul de jucători care au Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria clubului în Liga 2. În momentul de faţă Andrei Radu a ajuns în Grecia liber de contract, la PAS Giannina, dar urmăreşte în continuare ce se întâmplă la gruparea bucureşteană. Fostul jucător al ”alb-roşilor” aşteaptă fapte din partea noii conduceri, el fiind unul dintre jucătorii care au de primit bani de la Dinamo. 

”Le ţin pumnii, îi urmăresc, mă bucur că au intrat în play-off, dar va fi foarte greu. Am fost acolo, ştiu ce e, va fi dificil. Însă, oricum, e bine că sunt acolo. (n.r. Ce părere ai despre noua conducere?) E prea puţin importantă părerea mea despre ei. Şi cred că în general părerile acum nu prea mai contează. Încredere am avut în toţi care au venit de-a lungul timpului şi uite unde a ajuns Dinamo. Să demonstreze, să vedem fapte şi atunci vor avea parte şi de laude sau critici dacă nu e cazul. Mai puţine vorbe, mai multe fapte, la Dinamo vorbe au tot fost, să fie şi fapte. De asta are clubul nevoie. Părerologi am fost toţi şi uite că acum vorbim despre Dinamo în Liga a 2-a.

Mai am de primit vreo 8000 de euro. Cred că de pe la finalul anului trecut trebuia să-i primesc. Sunt discuţii, vedem, o să-i primesc probabil cândva. Deocamdată mă simt bine aici, vreau să mai joc în Grecia, să prind meciuri, pentru că partea financiară se va rezolva. Am vârsta la care pentru mine azi e mai importantă partea sportivă. Trebuie să joc, să o fac bine şi poate, chiar dacă acum e un vis îndepărtat, să revin să joc la echipa naţională. Am făcut-o pentru U21, ştiu ce am simţit, visez să o fac şi ca senior. A făcut-o Cristi Ganea de aici, sigur că pot şi eu”, a declarat Andrei Radu, potrivit GSP.

  • 48 de meciuri a adunat Andrei Radu în tricoul lui Dinamo, reuşind să marcheze şi un gol
  • Cota fundaşului stânga este de 200.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele