Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului cu FC Voluntari: ”Să avem 25.000 de oameni, să ardă stadionul!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20688802/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf şi-a mobilizat elevii înaintea meciului din campionat contra revelaţiei FC Voluntari. Antrenorul Universităţii Craiova le-a cerut jucătorilor săi concentrare maximă şi seriozitate pentru a nu risipi seria foarte bună a acestora de patru victorii consecutive, ce le-a permis să se apropie la patru puncte de FCSB şi la şase de CFR Cluj.

Reghecampf a făcut, de asemenea, apel la fanii ”leilor” să vină în număr de 25.000 de oameni ca să îşi susţină favoriţii. În felul acesta, tehnicianul este de părere că Universitatea Craiova le va transmite un mesaj de putere şi ambiţie celorlalte echipe.

"Concentrare maximă, seriozitate, trebuie să dăm dovadă de devotament la această partidă. Avem nevoie de concentrare maximă şi de sacrificiu pentru a câştiga cele trei puncte. Suntem în grafic şi trebuie să rămânem acolo unde suntem şi să aşteptăm cumva dacă celelalte echipe vor face un pas greşit. Nu este nicio revanşă, ştim foarte bine că ne aşteaptă un meci foarte greu. Avem un oponent care ne va pune probleme dacă îi vom da ocazia.

N-am timp de scenarii în momentul de faţă. Pe hârtie, orice calcul pe care-l faci, toate cele trei echipe din faţă îşi pot schimba poziţia... Eu mă gândesc doar la ce avem noi de făcut. Nu va fi un meci uşor, un meci de vacanţă. Aşteptaţi etapa de săptămâna asta şi după aia puteţi să faceţi calcule. Vom juca şi un baraj pentru cupele europene, dacă este nevoie.

Ar fi păcat să nu îndeplinim ceea ce ne-am propus, pentru că în ultima perioadă băieţii au evoluţii foarte bune, echipa a crescut enorm de mult. Cred că avem în lot valoarea necesară să putem să trecem peste această săptămână. E adevărat că va fi o săptămână mare pentru noi.

Toţi jucătorii sunt pregătiţi să facă performanţă, să joace 90 de minute. O să ne gândim la o strategie, dar până atunci să faceţi un apel, să avem 25.000 de oameni la meciul cu Voluntari, să ia foc stadionul. Trebuie să ardă stadionul, eu asta îmi doresc, să transmitem un mesaj către celelalte echipe, că suntem puternici şi luptăm până la capăt.", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari de sâmbătă, din etapa a 7-a a Ligii 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri