Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Mesajul lui Nicolae Dică pentru elevii săi înaintea meciului cu Universitatea Craiova: ”Întâlnim un adversar bun!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20862049/1/conferinta-presa-fcsb-inaintea-meciului-cu-fk-viking-stavanger-play-off-uefa-europa-conference-league-17-08-2022.jpg

Nicolae Dică îşi mobilează elevii înaintea meciului de foc cu Universitatea Craiova de duminică, în care ambele echipe au nevoie obligatoriu de victorie. În timp ce FCSB ocupă locul de baraj 13, cu 8 puncte şi două meciuri amânate, Universitatea Craiova se afla înaintea startului acestei runde pe poziţia a 8-a, cu 14 puncte câştigate şi o restanţă.

Tehnicianul le-a atras atenţia ”roş-albaştrilor” că îi aşteaptă un meci în care vor întâlni un adversar bun, cu obiectiv asemănător, titlul de campioană, redutabil în defensivă. În plus, Dică a remarcat o schimbare pozitivă a ”leilor” de la venirea pe banca tehnică a lui Mirel Rădoi, simbolul celor de la FCSB şi bunul său prieten.

”Întâlnim un adversar bun, un adversar care îşi doreşte campionatul, cu un antrenor nou şi la ei, cu schimbare de sistem. O echipă organizată bine defensiv. Se văd nişte lucruri de când a venit Mirel acolo. E vorba de un joc între Steaua (n.r. FCSB) şi Craiova. Nu trebuie să ne gândim că joc eu contra lui Mirel. Nu trebuie să găsim un duel aprig între noi.

Este clar că nu avem începutul de campionat pe care ni-l dorim (n.r. ambele echipe), dar noi am obţinut această calificare în Conference League. Într-adevăr, campionatul este lung, dar trebuie să începem să câştigăm. Îmi doresc acest lucru să îl începem de mâine (n.r. duminică) seară!”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei a 11-a din Superligă, se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1. Partida poate fi urmărită şi prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro. De asemenea, cele mai importante faze ale confruntării precum golurile, ratările sau intervenţiile VAR vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele