Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21219421/1/gf.jpg

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, i-a transmis o scrisoare preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, prin care îşi exprimă felicitările pentru Farul Constanţa, câştigătoarea Superligii, ediţia 2022-2023.

"Îmi face o mare plăcere să felicit clubul FCV Farul Constanţa pentru că a devenit campioana României 2022/2023.

Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă, pasiunea şi dăruirea întregii echipe, iar toţi cei din club pot fi foarte mândri de acest succes. Vă rog să transmiteţi felicitările tuturor celor implicaţi în această mare realizare!

De asemenea, în numele întregii comunităţi fotbalistice, profit de această ocazie pentru a îţi mulţumi şi ţie, şi Federaţiei Române de Fotbal, pentru contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea şi prosperitatea fotbalului în România şi în Europa.

Aştept cu nerăbdare să ne revedem curând!

Cu sinceritate,

Gianni Infantino

Preşedinte FIFA"
, se arată în mesajul şefului FIFA.

Farul Constanţa a câştigat pe 22 mai, titlul de campioană a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele