Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

Messi, deranjat după ce a aflat că selecţionerul Argentinei ar putea demisiona. Starul ”pumelor” a discutat cu Scaloni 32 de secunde

Staruri din fotbal Publicat pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21404532/1/tw-messi.jpg

Lionel Messi a fost deranjat după ce a aflat că, la conferinţa de presă de după meciul cu Brazilia, selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a anunţat că ar putea demisiona.

Lionel Scaloni a surprins pe toată lumea după victoria istorică a Argentinei cu 1-0 în faţa Braziliei pe Maracana, pe 22 noiembrie. În urma meciului din preliminariile Cupei Mondiale 2026, selecţionerul şi-a anunţat dorinţa de a "reflecta" asupra a ceea ce va urma şi a lăsat să se înţeleagă o posibilă demisie.

Lionel Messi ar fi fost foarte surprins de această declaraţie, nefiind la curent cu intenţiile antrenorului său.

În timpul unei emisiuni la postul de radio argentinian TN, gazda Jorge Rial a dezvăluit culisele în care cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur a aflat vestea şi discuţia care a urmat cu Scaloni.

"Nici Messi şi nici băieţii nu ştiau nimic despre asta. Messi era total nedumerit, mai ales că a aflat de la o persoană din exterior", a declarat Rial.

Lionel Messi şi Lionel Scaloni au discutat apoi pentru scurt timp. Potrivit lui Jorge Rial, schimbul de replici a durat mai puţin de un minut. "Cel care a scurtat conversaţia şi a plecat a fost Messi (...) Conversaţia cu Scaloni a durat 32 de secunde. Da, 32 de secunde", a adăugat Jorge Rial. "Există coduri în fotbal (...) Şi dacă pe un jucător îl deranjează să afle lucruri prin intermediul presei, imaginaţi-vă asta pentru Messi...".

La câteva zile după declaraţiile sale, Lionel Scaloni este încă în funcţie.

mail-share icon Email
viewscnt