Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Messi şi Ronaldo, din nou faţă în faţă! Meciul a stârnit o reacţie incredibilă din partea fanilor: 2 milioane de solicitări de bilete

Fotbal Internațional Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20981298/1/messi-ronaldo.jpg

Messi şi Ronaldo se întâlnesc săptămâna următoare, pe 19 ianuarie, într-un amical între PSG şi Al Nassr, confruntare care va avea loc la Riyadh. Biletele au fost puse în vânzare, iar momentul a făcut isterie în rândul fanilor, care au început să le solicite.

Potrivit presei internaţionale, în acest moment sunt nu mai puţin de două milioane de solicitări de tichete, astfel că organizatorii trebuie să decidă în funcţie de ce le vor furniza.

Peste două milioane de oameni au solicitat bilete pentru a asista la primul meci al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită împotriva lui PSG”, au notat cei de la ESPN, pe Twitter.

Recent, PSG a oferit detalii despre modul în care se va face deplasarea, despre amicalul dintre formaţia lui Messi şi noua grupare a lui Ronaldo:

Jucătorii vor zbura la Doha pe 17 ianuarie, iar apoi în Riad, Arabia Saudită pentru a juca împotriva unei selecţii a jucătorilor de top ai cluburilor Al-Hilal şi Al-Nassr. Meciul se va desfăşura pe King Fahd Stadium din Riad pe 19 ianuarie. La sfârşitul meciului, echipa va reveni la Paris.

După organizarea de succes a Campionatului Mondial din 2022, călătoria din Qatar este o nouă oportunitate pentru a evidenţia infrastructura inovativă a sportului din ţară”.

De altfel, meciul dintre Messi şi Ronaldo va fi, foarte probabil, ultimul din istorie dintre cei doi. Ultima confruntare a avut loc în urmă cu doi ani, între Juventus şi Barcelona, iar partida s-a terminat cu victoria torinezilor, scor 3-0.

Cristiano Ronaldo nu are clauză de ambasador al candidaturii saudite pentru organizarea CM 2030

Clubul Al Nassr a anunţat că portughezul Cristiano Ronaldo nu are în contract o clauză de ambasador al candidaturii Arabiei Saudite pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Al Nassr FC vrea să clarifice faptul că, contrar celor apărute în presă, contractul lui Cristiano Ronaaldo nu include îndatoriri legate de vreo candidatură pentru CM. Principala sa preocupare este Al Naassr şi să muncească alături de colegii săi ca să ajute clubul să obţină succese”, a precizat Al Nassr pe Twitter.

Ronaldo a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Nassr, valoarea înţelegerii fiind de peste 200 de milioane de euro.

Presa internaţională a lăsat să se înţeleagă că fotbalistul ar primi încă 200 de milioane de euro pentru susţinerea candidaturii Arabiei Saudite la Cupa Mondială.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri