Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Metodă inedită găsită de AZ Alkmaar pentru a identifica huliganii de la meciul cu West Ham

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21133428/1/west.png

Poliţia olandeză va folosi o metodă neobişnuită pentru a încerca să-i identifice pe huliganii de la AZ Alkmaar care au atacat joi familiile jucătorilor de la West Ham, după manşa secundă a semifinalei Conference League dintre cele două cluburi (0-1), scrie lequipe.fr.

Poliţia deţine fotografii ale suspecţilor implicaţi în incidente şi şi-a anunţat intenţia de a le difuza marţi în cadrul emisiunii de televiziune "Opsporing verzocht" ("Ancheta solicitată"), un program popular în Olanda care ajută la găsirea infractorilor, suspecţilor, persoanelor dispărute sau a cadavrelor neidentificate.

Acest apel la martori ar trebui să ajute ancheta care a fost lansată imediat după incidente. Până în prezent, mai multe persoane au fost deja identificate, a precizat poliţia, în timp ce două persoane s-au prezentat la poliţie pentru a recunoaşte incidentul, potrivit ziarului Algemeen Dagblad.

Din aprilie, în Ţările de Jos au fost introduse noi măsuri pentru reducerea violenţei pe stadioane. De exemplu, de îndată ce un proiectil este aruncat pe teren, meciul este întrerupt.

Joi seară, în timp ce fanii echipei West Ham se bucurau de calificarea în finala Conference League, suporteri ai AZ au trecut o barieră şi au atacat partea în care se aflau englezii. Au fost implicaţi în incidente şi fotbalişti, în zona atacată aflându-se familiile lor şi prietenii.

mail-share icon Email
viewscnt