Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

”Mi-e foarte greu să fiu cumpătat”. Adi Vasile, concluzii amare, la capătul unei noi eliminări europene

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21117529/1/csm-bucuresti-team-esbjerg-liga-campionilor-7-05-2023-2.jpg

CSM Bucureşti a ratat pe teren propriu, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 33-31 (16-18), şi în returul sferturilor de finală.

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

După o primă repriză bună, fetele de la CSM erau în cărţi pentru a întoarce soarta calificării. În startul actului secund, Emilie Arntzen a fost eliminată foarte uşor, iar ritmul ”tigroaicelor” s-a rupt.

Adi Vasile s-a arătat foarte dezamăgit de maniera de arbitraj la returul cu Esbjerg.

”Este foarte dezamăgitor acest sentiment. Sunt foarte mândru de felul în care s-au luptat fetele. Au dat tot ce au avut mai bun. Suporterii ne-au ajutat cât au putut, dar nu cred că puteam câştiga azi.

(n.r. erorile de arbitraj) E foarte greu la acest nivel să ai două cartonaşe roşii, să joci fără apărare la mijloc. Mai ales împotriva unei echipe precum Esbjerg. Cu toate aceste lucruri, chiar e greu să revii şi să încerci să câştigi cu un avantaj de patru goluri.

Sunt foarte mulţumit de felul în care s-au luptat fetele azi.

Mi-e foarte greu să fiu cumpătat. Cred că este nevoie de analiză video. Orice situaţie de acest gen poate fi o greşeală omenească. Suntem oameni, este o megapresiune, e o senzaţie că poţi câştiga tot sau poţi să pierzi tot. Presiunea este enormă pentru toată lumea”
, a spus Vasile, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele