adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize

Sporturi Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20874273/1/profimedia-0713824025.jpg

Senatul american a confirmat, joi, că Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic şi activistă democrată de multă vreme, va fi ambasadorul SUA în Belize, relatează CNN.

Kwan, pe care preşedintele Joe Biden a selectat-o pentru acest rol în decembrie, a trecut prin procesul de confirmare al Camerei joi.

Departamentul de Stat a prezentat ”cariera distinsă în serviciul public, diplomaţie şi sport” a lui Kwan şi a evidenţiat, de asemenea, pregătirea educaţională, inclusiv diploma de master de la Facultatea de Drept şi Diplomaţie de la Universitatea Tufts.

Unul dintre cei mai decoraţi patinatori artistici din istoria SUA, Kwan a lucrat la campania Biden şi, conform CNN, a făcut presiuni pentru un post de ambasador. Ea a spus că anul trecut a fost onorată de nominalizarea ei.

În vârstă de 42 de ani, Kwan este de două ori medaliată olimpică (argint în 1998, bronz în 2002), de cinci ori campioană mondială (1996, 1998, 2000, 2001, 2003) şi de nouă ori campioană a SUA (1996, 1998–2005).

În ianuarie, ea a născut o fetiţă, Kalista Belle Kwan, dar nu a dezvăluit cine este tatăl acesteia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele