Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

”Mie îmi place de el, vouă nu”. Gigi Becali, interesat de un jucător din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21565976/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-3.jpg

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra mai mulţi jucători pentru a-şi întări echipa.

Omul de afaceri vrea să întărească serios lotul la vară, pentru a forţa cupele europene.

Becali l-a remarcat pe William Baeten (27 de ani), jucător la FCU Craiova. Recent, de la olteni a mai fost curtat Juan Bauza, dar Adrian Mititelu a anunţat că nu îl lasă la FCSB.

"Voi face nişte eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alţii. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul şi azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Şucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din ţară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous şi Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbalişti? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Aşa a zis Mititelu?"
, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele