Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Miguel Oliveira a câştigat Marele Premiu al Cataluniei. Fabio Quartararo a fost penalizat şi a ratat podiumul

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20233391/2/3.jpg

Miguel Oliveira a câştigat Marele Premiu al Cataluniei la MotoGP, disputat pe circuitul de la Barcelona. Pentru portughezul celor de la KTM este al treilea succes al carierei.

Marele învins al rundei a fost Fabio Quartararo. Francezul a plecat din pole-position dar a cedat primul loc imediat după start şi a căzut până pe locul 5, după care a recuperat treptat şi a ajuns în spatele lui Oliveira, dar o ieşire largă l-a costat totul, iar pe final a încasat o penalizare de trei secunde pentru depăşirea limitei piestei, astfel pilotul Yamaha s-a mulţumit doar cu locul 4, dar rămâne lider la general.

Ducati a completat podiumul, prin Johann Zarco şi Jack Miller.

În tribune au fost prezenţi aproximativ 19.500 de spectatori, o asistenţă record, cum nu s-a mai văzut de la izbucnirea pandemiei de Coronavirus.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele