Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

Mihaela Buzărnescu nu pune la suflet criticile. ”Sper ca până la US Open să revin în Top 100”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

Mihaela Buzărnescu, locul 120 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, a fost eliminată, marţi, în primul tur al French Open.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20718184/1/buza.jpg

Ea a fost învinsă, cu scorul de 6-1, 6-2, de americanca Madison Brengle, locul 57 WTA, după un meci care a durat 74 de minute.

Brengle va juca în turul al doilea cu jucătoarea franceză Chloe Paquet, locul 101 WTA, sau cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7.

Buzărnescu (33 de ani) a declarat că obiectivul ei este revenirea în top 100 mondial până la turneul de mare şlem de la US Open şi a punctat că nu ţine cont de cei care îi spun să se retragă.

 

"Trebuie să merg înainte şi să am încredere, să joc cât mai multe meciuri şi să fiu sănătoasă. Lipsa meciurilor pentru mine s-a văzut. Urmează câteva turnee, unul pe iarbă săptămâna viitoare, apoi un turneu pe zgură, apoi revin pe iarbă şi Wimbledonul.

Îmi doresc să capăt cât mai multă încredere, pentru că această încredere îţi aduce şi victorii.

Sper ca până la US Open să revin în Top 100, asta îmi doresc din tot sufletul. Potenţial am, dar îmi trebuie încredere şi meciuri câştigate şi susţinere.

(n.r. despre critici) Lumea îmi tot spune că de ce nu mă las, că nu mai joc ca înainte. Când o să simt nevoia să mă las, atunci o să mă las de tenis.

Nu se va întâmpla acest lucru curând. Când o să am mai multe meciuri câştigate, probabil şi cei din exterior vor fi mai mulţumiţi de jocul meu", a spus Miki, pentru EuroSport.

  • Buzărnescu va primi pentru evoluţia ei la simplu un premiu de 62.000 de euro şi 30 de puncte WTA.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele