Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”

Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal de la Miami, după aproape trei ore de joc

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20077457/1/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu (locul 137 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Miami, SUA, după un meci de aproape trei ore în ultima rundă a calificărilor.

Buzărnescu a învins-o pe germanca Anna-Lena Friedsam (locul 125 WTA), scor 2-6, 7-6 (4), 7-5, după un meci de două ore şi 50 de minute.

Românca a fost condusă în setul decisiv cu 5-2, cu două break-uri, şi a salvat o minge de meci la 2-5.

Pe lângă prezenţa în primul tur la Miami, Mihaela Buzărnescu (32 de ani) şi-a asigurat un premiu de 10.000 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Buzărnescu o va întâlni pe franţuzoaica Caroline Garcia (locul 51 WTA). În cazul unei victorii, Mihaela o poate înfrunta pe Simona Halep (3 WTA) în turul doi la Miami.

În 2019, Mihaela Buzărnescu a ajuns în turul doi al turneului de la Miami. În 2020, competiţia nu s-a desfăşurat, pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

România va mai fi reprezentată pe tabloul principal de la Miami de trei jucătoare: Simona Halep (locul 3 WTA, acceptată în runda a doua), Sorana Cîrstea (locul 66 WTA, deja calificată în turul al doilea) şi Irina Begu (locul 74 WTA, va juca miercuri în primul tur).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele