Ultima oră
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Mihai Iosif mai aşteaptă un transfer important la Rapid! "Poate reintra în fotbalul de performanţă"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20389937/3/mihai-iosif-rapid-11.jpg

Nou-promovata Rapid, revelaţia debutului de sezon în Liga 1, a făcut mai multe transferuri importante în această vară, dar antrenorul Mihai Iosif mai aşteaptă achiziţii. Francezul Hatem Ben Arfa şi Alexandru Ioniţă negociază cu ‘alb-vişiniii’. Ioniţă, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, este foarte aproape de o revenire la Rapid.

Pe 9 aprilie, Alexandru Ioniţă (26 de ani) a fost suspendat un an pentru dopaj, când era la Astra Giurgiu. Decizia ANAD a fost calculată începând cu 30 septembrie 2020.

În sezonul 2020-2021, Alex Ioniţă a jucat doar două meciuri în Liga 1.

Mijlocaşul de bandă a fost crescut de Rapid, a părăsit clubul în 2014 şi a mai evoluat pentru Astra, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Cota de piaţă a lui Ioniţă a ajuns la 100.000 de euro, potrivit Transfermarkt, în condiţiile în care CFR Cluj a plătit 1 milion de euro în 2018, pentru transferul său de la Astra.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20389937/2/rapid-bucuresti-cs-concordia-chiajna-2-1-baraj-liga-1-13-07-2013.jpg

"Probabil va veni Alex Ioniţă. A încheiat cu CFR Cluj, este o variantă pentru a reintra el în fotbalul de performanţă, în primul rând. E mare diferenţă... să te antrenezi singur şi să te antrenezi cu echipa, să ai jocuri. E diferenţă foarte mare. Dacă ar semna, are nevoie de două luni de pregătire", a spus Mihai Iosif la DigiSport.

139 de meciuri, 21 de goluri şi 10 pase decisive a adunat Alexandru Ioniţă în Liga 1.

Albert Stahl, Alexandru Albu, Junior Morais, Dragoş Grigore, Claudiu Belu-Iordache, Ljuban Crepulja, Cristi Săpunaru, Romario Moise, Younes Bnou Marzouk şi Nicolae Carnat sunt jucătorii aduşi de Rapid în această vară.

Rapid ocupă locul 2 în Liga 1, după 7 runde. În etapa a opta, Rapid va juca la Arad, cu UTA, vineri, 10 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele