Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Popa a semnat cu Torino un acord pe trei sezoane!

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21122602/1/popa.jpg

Mihai Popa (22 de ani) dă lovitura carierei! Tânărul portar al celor de la FC Voluntari face pasul către Serie A, urmând să îmbrace tricoul celor de la Torino.

Jurnaliştii de la Tuttosport scriu că Popa a semnat un acord valabil până în 2026 cu formaţia italiană.

Sursa mai sus citată scrie că portarul va fi foarte bine recompensat din punct de vedere financiar. Va încasa 220.000 euro pe an, la care se adaugă diverse bonusuri.

Evoluţiile solide din cele 30 de meciuri din Superligă i-au convins pe oficialii ocupantei locului 11 din Serie A.

În plus, Mihai Popa a adunat şi 9 selecţii pentru reprezentativele de tineret ale României (8 pentru U21 şi una pentru U23) în care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Cota de piaţă a goalkeeperului ce a reuşit să ţină poarta Voluntariului intactă în 11 apariţii stagionale este de un milion de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.  

Mihai Popa s-a remarcat prima dată, la nivelul Superligii, la Astra Giurgiu, de la care a fost adus de FC Voluntari în august 2021. La doar 22 de ani, Popa a bifat 78 de meciuri în primul eşalon, iar în 25 dintre acestea a reuşit să nu primească vreun gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele