Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Mihai Popa, greu de ţinut la Voluntari. ”Aş vrea în străinătate, dar vom vedea”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20716331/1/ppa.jpg

Partida FC Argeş - FC Voluntari a încheiat sezonul 2021/22 în Casa Liga 1. Scorul final a fost 0-1 pentru oaspeţi, care au marcat extrem de repede, în secunda 22 a meciului.

Mihai Popa a vorbit la finalul partidei despre posibilul interes al celor de la CFR Cluj pentru el. Portarul ilfovenilor a menţionat că ar dori să evolueze în străinătate, însă nu ar refuza campioana României.

 "E foarte important să termini sezonul cu o victorie, că ultima impresie contează. Tratez fiecare meci la fel, mi-am făcut treaba. Când trăieşti cu emoţii, victoria e cea mai frumoasă".

A fost un sezon bun pentru echipă, dar şi pentru mine.

(n.r. - dacă s-a interesat CFR Cluj de al) Nu ştiu nimic, nu am aflat nimic. Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer. Ca orice jucător aş vrea în străinătate, dar vom vedea.

Voi merge la naţională şi voi vedea. Cred că voi merge la U21 şi o voi face cu plăcere. Era important să merg la naţionala mare, dar cred că merg la U21"
, a spus Popa, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele