Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Mihai Răduţ negociază cu FC Voluntari după despărţirea de Aris Limassol

FC Voluntari Publicat de Emanoil Ursache pe 2 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20660198/1/dew.jpg

Mihai Răduţ şi-a reziliat contracul cu ciprioţii de la Aris Limassol şi este dispus să revină în România pentru a evolua în Casa Liga 1.

Fostul mijlocaş central al celor de la FCSB se antrenează alături de revelaţia întrecerii interne, FC Voluntari, şi urmează să poarte o discuţie alături de conducerea ilfoveană, cu scopul de a ajunge la o înţelegere.

Răduţ a confirmat că au mai existat datonări şi cu alte echipe din Casa Liga 1, dar nu şi cu Farul Constanţa.

A rămas să ne punem la masă şi să vedem dacă putem să ne înţelegem. Am avut discuţii şi cu alte cluburi din România. Nu Farul, au fost alte echipe. Eu sunt dispus la discuţii.”, a declarat Mihai Răduţ pentru Digi Sport.

Fotbalul din Cipru, prea dur pentru Răduţ

El a lăudat nivelul fotbalului din Cipru, despre care a spus că s-a ridicat datorită investiţiilor financiare. Răduţ a explicat că nu s-a adaptat la exigenţele de la Aris Limassol pentru că se practica un fotbal mult prea dur din punct de vedere fizic, el preferând stilul de joc ”mai latin, mai tehnic”.

Ca fotbal au crescut destul de mult (n.r. ciprioţii). Nu este ceea ce ne aşteptăm cu toţii, o vacanţă plăcută şi un fotbal lent. S-au schimbat lucrurile. Au început să investească destul de mulţi bani şi automat vor şi performanţă.

Nu consider că m-am pliat pe stilul fotbalului de acolo, fiind unul foarte agresiv şi mai mult un fotbal de mingea a doua. Nu m-am simţit confortabil din acest punct de vedere şi am decis să mă întorc acasă. Când am plecat, aveam aceeaşi părere, un fotbal mai latin şi mai tehnic şi o să mă simt bine pe teren.”, a adăugat Răduţ, conform sursei citate.

Cândva a fost o mare speranţă

Mihai Răduţ a fost adus de FCSB de la Internaţional Curtea de Argeş ca o mare speranţă a fotbalului românesc. Polivalentul mijlocaş nu a reuşit însă să convingă în tricoul ”roş-albaştrilor” (54 de meciuri/două goluri/un asssit), mult mai bune fiind evoluţiile acestuia la Astra Giurgiu (55/5/5) şi mai ales la Pandurii Târgu Jiu (96/12/17). Totuşi, Răduţ are cu FCSB în plamares un titlu (2013-2014) şi o Cupă a României (2010-2011).

Doar zece meciuri fără să înscrie sau să paseze decisiv a adunat Mihai Răduţ (32 de ani) pentru Aris Limassol, în campionatul Ciprului, în ultima jumătate de an. Răduţ, cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro, a adunat şi două selecţii în tricoul primei reprezentative a României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele