Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Roman II a explicat eliminarea din meciul cu Craiova. ”Am încercat să mă smucesc ca să dea drumul tricoului”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20721192/2/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022-1.jpg

Universitatea Craiova a învins FC Botoşani, scor 2-0, în direct la Prima Sport 1, şi a obţinut calificarea în turul al doilea preliminar al Conference League, competiţie în care mai merg FCSB şi Sepsi OSK. Koljic, din pasa lui Gustavo, a marcat în minutul 25, Ivan a punctat pe final, iar Mihai Roman II, de la oaspeţi, a fost eliminat după 62 de minute.

Jucătorul celor de la Botoşani a ţinut să îşi ceară scuze pentru ca şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică şi a explicat cum a văzut faza la care a văzut ”roşu”.

”A fost un meci anost. Chiar dacă nu am avut multe ocazii, puteam să marcăm primii prin Jaja. Poate altfel se desfăşura meciul, dar ăsta e fotbalul. Craiova e o echipă bună, echipa de pe locul trei.

În seara aceasta nu mi-au ieşit prea multe lucruri, a venit şi acea eliminare. Îmi pare rău. Îmi cer scuze băieţilor şi antrenorului că am lăsat echipa în zece jucători. Tot meciul, Paul (n.red. Papp) a tras de mine, mă călca, m-a tras de tricou. Am încercat să mă smucesc ca să dea drumul tricoului şi când m-am întors l-am lovit, dar nu a fost o lovitură puternică.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu îmi place să fac asta. Aşa a văzut dânsul, aşa a judecat fazele. Dacă nu jucam cu echipa de pe locul trei, poate erau mai mult în favoarea noastră”
, a spus Roman II, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele