Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

Mihai Roman îşi anunţă revenirea în fobtal, după un an şi jumătate: "Sunt gata să joc!"

Superliga Publicat pe 21 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20255065/2/2mr.jpg


Mihai Roman II (29 de ani) îşi anunţă revenirea pe terenul de fotbal la un an şi jumătate de la momentul în care doctorii l-au oprit de la efort din cauza problemelor la inimă.
 
Cândva o mare speranţă a fotbalului românesc, atacantul şi-a încheiat în această vară înţelegerea cu CS Universitatea Craiova şi e liber de contract, dar vestea mai importantă este că poate juca din nou fotbal profesionist, după o operaţie la Viena. Roman îi mulţumeşte lui Mihai Rotaru pentru modul în care s-a comportat cu el în perioada în care a fost nevoit să stea departe de teren şi se pune la dispoziţia cluburilor din Casa Liga 1 care vor să-i acorde o şansă:
 
"Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou. Totul a decurs bine după intervenţia de la Viena şi în două săptămâni pot să intru la antrenamente. Îi sunt foarte recunoscator pentru tot domnului Rotaru, un om de nota 2.000, care m-a susţinut în toată această perioadă de pauză şi mers la doctori. M-a plătit normal, m-a ajutat cu tot ce s-a putut şi îi mulţumesc din suflet.
 
Oricum eu nu am stat de tot, am făcut mişcare şi am fost chiar vicecampion naţional la padbol, fotbal-tenis. Deci de la prima participare în turul României m-am clasat pe locul doi. Abia aştept acum să revin la treabă şi important e că pot să joc fotbal", a declarat fostul atacant de la NEC Nijmegen, pentru ProSport.
 
Roman, care are patru goluri şi patru pase decisive în 40 de meciuri jucate în Bănie, a păşit ultima dată pe un teren de fotbal pe 8 decembrie 2019, într-un meci Astra - Craiova 1-0. Apoi i s-au descoperit probleme la inimă, iar doctorii i-au recomandat să se oprească până în momentul în care acestea sunt rezolvate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele