adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Everton - Arsenal, sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Programul etapei în Premier League. Echipele de start VIDEO | Everton - Arsenal, sâmbătă, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Programul etapei în Premier League. Echipele de start
VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, azi, ora 14:30, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO ǀ FC Hermannstadt - FC Argeş, azi, ora 14:30, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box Conor McGregor a donat un milion de euro fostei sale săli de box
Două prietene ale tinerei care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală susţin versiunea acesteia Două prietene ale tinerei care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală susţin versiunea acesteia
Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj, dintre CFR şi FCSB Sebastian Colţescu va arbitra derby-ul de la Cluj, dintre CFR şi FCSB
CFR Cluj a trimis lista UEFA! Jucătorii importanţi la care a renunţat Dan Petrescu şi noile nume CFR Cluj a trimis lista UEFA! Jucătorii importanţi la care a renunţat Dan Petrescu şi noile nume

Mihai Rotaru a anunţat aducerea unui nou jucător! Cine e Basilio Ndong, achiziţia U. Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20992012/1/rps5470a.jpg

Universitatea Craiova va mai anunţa un transfer! Mihai Rotaru a precizat că va semna un nou mijlocaş, de bandă, Basilio Ndong, din Guineea Ecuatorială, în vârstă de 24 de ani, ultima dată în Norvegia, la IK Start.

Transferul a fost anunţat chiar de Mihai Rotaru, care a precizat că a plătit 200.000 de euro pentru aducerea africanului. În plus, lucrurile sunt ca şi rezolvate, acesta ajungând deja la Craiova şi vor urma procedurile de semnare a contractului şi de înregistrarea.

Rotaru a punctat însă că Ndong nu va juca pe postul său de bază, ci de fundaş stânga.

Fundaşul stânga este deja în Craiova de două zile. Sperăm ca miercuri să îl anunţăm. Nu pot să vă spun cine. Până când nu sunt toate procedurile făcute, nu avem cum. Nu trebuie să vă supăraţi. În momentul în care-l vom anunţa, va anunţa şi clubul respectiv.

Este un jucător din afara României, un internaţional dintr-o ţară africană. Din Africa centrală. A jucat în Europa. Are 24 de ani făcuţi în această lună.

Suma? Undeva la 200.000 de euro. Noi zicem că este un jucător foarte-foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Basilio Ndong a mai jucat, în Europa, la KVC Westerlo (Belgia) şi FC Shkupi (Macedonia de Nord).

În acest sezon nu a evoluat nici măcar un meci la nivelul echipei de club, ci doar două pentru echipa naţională.

Situaţia lui Raul Silva, surprins cu telefonul în mână în FC Botoşani – U. Craiova

Universitatea Craiova a venit cu precizări în privinţa lui Raul Silva, surprins că stătea pe telefon în partida cu FC Botoşani, pierdută de olteni cu scorul de 0-1. Clubul din Bănie a intervenit prin preşedintele Sorin Cârţu, acesta declarând că situaţia lui Silva a fost una complicată de la bun început, dar că nu acceptă un astfel de episod, de indisciplină.

Sorin Cârţu a intrat în direct în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2, şi a dezvăluit că Silva va fi pedepsit în urma unei decizii luate la nivel intern, în urma unor discuţii pe care stafful tehnic le va avea cu conducerea.

Însă, se pare că Raul Silva, deşi a fost trecut pe banca de rezerve de Eugen Neagoe, nu ar fi intrat pe teren indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat, pentru că era accidentat.

Cârţu a dezvăluit în emisiunea Fotbal Show că jucătorul nu a avut nici tot echipamentul de meci la el:

O să discutăm situaţia, cred că e vorba de Silva, după câte am văzut în filmare. E inacceptabil aşa ceva, vom vedea ce vom face în cadrul clubului, în cadrul echipei. El era trecut pe banca de rezerve pentru că apucasem să plecăm cu el, dar era accidentat, nu avea cum să intre.

Avea glezna umflată, nu era luat în calcul, nu urma să înlocuiască vreun jucător. El ştia că nu va juca, absolut! Nu ştiu dacă a avut tot echipamentul cu el. Nici echipamentul de joc nu ştiu dacă îl avea, nu avea cum să intre, avea glezna umflată. Nici cu Hermannstadt nu ştim dacă va juca”.

 

mail-share icon Email
viewscnt