Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Mihai Rotaru a intervenit şi i-a ţinut partea unuia dintre preferaţii săi de la Universitatea Craiova: ”Nu e gras, staţi liniştiţi! Are poftă de antrenamente!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21074614/1/rps5470a.jpg

Jovan Markovic a fost criticat, de-a lungul timpului, pentru că are kilograme în plus, pentru că nu poate să rămână la o greutate optimă. 

Jovan Markovic s-a aflat la cel mai bun sezon al carierei în stagiunea trecută. Atacantul de 21 de ani a avut evoluţii foarte bune la Universitatea Craiova, iar echipa a şi traversat o perioadă bună şi datorită prestaţiilor sale. În sezonul trecut, în 44 de meciuri, Markovic a marcat de 13 ori şi a oferit două pase decisive.

Jucătorul a fost chemat recent la naţionala U21 şi a ieşit din nou în evidenţă din cauza kilogramelor în plus. Mihai Rotaru şi Mihai Stoichiţă au sărit în apărarea jucătorului. 

”Nu e gras, staţi liniştiţi! Are poftă de antrenamente!”

”L-aţi găsit gras pe Markovic? Are 5 luni de când stă în greutate, nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

”Mă uitam cu mândrie la jucătorii Craiovei. Şi la Screciu, şi la Markovic. Unicul Markovic. Aşa îi spun eu acum. 'Eşti unicul!'. După golul pe care l-a dat cu FCSB. Nu e gras, staţi liniştiţi…

Are poftă de antrenamente. Dăruire, execuţii extraordinare. Dacă se va menţine aşa va ajunge mare fotbalist. Nu pot să spun ce interese materiale are domnul Rotaru şi unde vrea să-l vândă, dar poate juca în fotbalul mare”, a precizat Mihai Stoichiţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri