adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Mihai Rotaru a pus ochii pe fotbalistul momentului în SuperLigă! Planul patronului de la U. Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21046931/1/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

Rareş Pop se află în cel mai bun moment al carierei! Mijlocaşul de 17 ani al echipei UTA a făcut două meciuri la rând foarte bune, gol cu CFR Cluj şi pasă decisivă cu FCSB, motiv pentru care începe să atragă atenţia. Astfel, se pare că Universitatea Craiova a pus deja ochii pe el.

După evoluţiile de până acum, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, ar vrea să îl aducă pe jucător, conform ProSport, dar arădenii cu siguranţă vor cere o sumă importantă în schimbul său, mai ales dacă va menţine ritmul de joc de până acum şi va avea reuşite.

De altfel, în acest sezon, în 18 meciuri, Pop a adunat trei goluri şi a oferit trei pase decisive. El este un produs al Academiei UTA, fiind născut chiar la Arad.

Viorel Moldovan, laude pentru Rareş Pop 

Viorel Moldovan, specialist Prima Sport, e surprins de evoluţiile lui Pop, spunând că este un jucător pe placul său. Moldovan a remarcat încrederea şi tupeul lui Rareş Pop, despre care a afirmat că îl vede la un nivel bun peste câţiva ani, cu condiţia să rămână concentrat pe ceea ce face şi să fie tot mai prezent în jocul echipei UTA.

Avem câţiva copii extraordinari în Liga 1! Dacă avem grijă de ei, vor ajunge bine. L-am văzut de câteva etape pe Pop, se mişcă bine, are evoluţii extraordinare.

Are curaj, e tupeist, îşi asumă, ia acţiuni individuale, şutează la poartă. Are această personalitate, mie chiar îmi place!”, a declarat Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri