Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21596760/1/rps5470a-1.jpg

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Sepsi OSK, în ultima etapă, a zecea, din play-off-ul Superligii. Craiovenii vor disputa un meci de baraj pentru intrarea în cupele europene.

Covăsnenii au dominat începutul meciului de la Craiova, ratând prin Cosmin Matei şi Roland Varga, iar Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 21 care a înscris c o scăriţă pe lângă Laurenţiu Popescu. În partea secundă craiovenii au venit de la vestiare cu două înlocuiri, iar unul dintre jucătorii noi intraţi a reuşit să înscrie, Bană egalând cu un şut din afara careului. 

Mekvabishvili şi Andrei Ivan au ratat în aceeaşi fază, din minutul 51, pentru ca un minut mai târziu Koljic să înscrie aducând gazdele în avantaj, 2-1. Oaspeţii au egalat prin Debeljuh, în minutul 66, dar Andrei Ivan a marcat în minutul 79, din pasa lui Alexandru Mitriţă, şi oltenii s-au impus cu 3-2, chiar daca Sherif Kallaku a trimis în transversală, în minutul 90+2. 

La finalul meciului, Mihai Rotaru a oferit mai multe declaraţii în direct la Prima Sport. Patronul Craiovei pare mulţumit de evoluţia echipei lui lături de Costel Gâlcă. 

”Şanse mari să fim campioni!” 

”Mă bucur pentru băieţi, pentru Costel. A scos o medie de 2,16 puncte de când a venit. În play-off! E o medie extraordinară de puncte! E o medie care te face campion. Dacă păstrăm media asta, avem şanse mari să fim campioni.

Am sperat la locul 2, fără discuţie, dar ce să comentez? N-am urmărit meciul CFR – Farul. Cel mai urât ar fi fost să câştige Farul, iar noi să nu câştigăm.

Locul 3 îndulceşte puţin amarul. Aveam o Cupă a României, care era obiectivul, şi podiumul. Cupa nu am luat-o, dar am prins podiumul. Ar fi fost frumos să prindem după 4 ani poziţia de vicecampioană, dar asta e istoria”, a declarat Mihai Rotaru, la Prima Sport.

”Bană e la noi de la 10-11 ani, un jucător care acum scoate capul. Trebuie să le dăm încredere, continuitate şi să avem grijă de ei. Mihăilă a venit la pauză, m-am văzut cu el.

I-am zis: ‘A venit cocoşatul ăla ca şi tine’. Imediat a dat gol, iar Mihăilă a zis că el e de vină, că e norocos. Seamănă cu Mihăilă, n-are viteza lui, dar explozia o are, tehnică foarte bună.

Şi au ceva în comun: cocoaşa! Amândoi au fost cocoşaţi, Bană încă mai e puţin”, a adăugat patronul Universităţii Craiova.

 

CS Universitatea Craiova s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, urmând să evolueze într-un baraj cu învingătoarea din barajul Oţelul Galaţi – Universitatea Cluj, pentru stabilirea echipei care va merge în cupele europene. Sepsi OSK a încheiat sezonul pe locul 5, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri