Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Mihai Rotaru anunţă transferurile lui Rivaldinho şi Hanca: "Astăzi au venit!". UPDATE: Brazilianul a fost prezentat oficial

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20789216/2/rvd.jpg


U. Craiova continuă campania de achiziţii. Patronul Mihai Rotaru a anunţat, luni, că echipa din Bănie a ajuns la un acord cu Sergiu Hanca şi brazilianul Rivaldinho. Marţi, fiul lui Rivaldo a fost prezentat oficial!

UPDATE: Rivaldinho, prezentat oficial: "Bem-vindo, Rivaldinho! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani. 
 
În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei. De asemenea, brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Ştiinţei!”, e anunţul oltenilor.
 
În încercarea de a prinde grupele Conference League şi a-şi asigura astfel o mare parte din buget, oltenii s-au mişcat în compartimentul ofensiv. Rivaldinho vine în Bănie pentru a se lupta pentru un post de titular cu Markovic şi Koljic, în timp ce Hanca va acoperi flancul drept, fie ca fundaş, fie ca mijlocaş:
 
"Am spus-o că noi continuăm. Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho şi Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri. Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca şi Rivaldinho!
 
Sunt jucători pe care-i cunoaştem, cu siguranţă la nivel de mentalitate, grupul va avea o creştere. La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranţă o creştere", a anunţat Rotaru, luni, la Pro Arena.
 
Hanca este cotat de Transfermarkt la suma de 1 milion de euro, iar la Cracovia a ajuns în ianuarie 2019, de la Dinamo, pentru 60.000 de euro. În acest timp a bifat 115 meciuri, a marcat de 19 ori şi a oferit 20 de pase decisive.
 
Cotat acum la 300.000 de euro, Rivaldinho a venit prima dată în campionatul României în 2017, la Dinamo, iar ulterior a îmbrăcat şi tricoul celor de la Farul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri