Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Rotaru betonează echipa cu jucători din Superligă! Cei doi fotbalişti care sunt la un pas să ajungă în Bănie

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21447405/1/rps4377.jpg

Mihai Rotaru visează la titlu, iar în această iarnă şi-a propus să îmbunătăţească simţitor echipa.

Conform Prosport, finanţatorul Universităţii Craiova este la un pas să îi aducă pe Huza şi Jair de la Petrolul.

Jair are 29 de ani şi este cotat la 850.000 de euro pe Transfermarkt. La Petrolul a ajuns în 2022, după ce a evoluat în Finlanda.

Oulu, Ilves şi HJK Helsinki sunt formaţiile pe la care a trecut Jair.

De când a ajuns în România, brazilianul a bifat 58 de partide şi a marcat 8 goluri.

Marian Huja are 24 de ani şi este cotat la 500.000 de euro pe Transfermarkt. Fundaşul central născut în Portugalia este legitimat la Petrolul din 2020, evoluând înainte în Danemarca, pentru Koge.

Huja a trecut şi prin Anglia în perioada junioratului, la Watford. De asemenea, acesta are o selecţie la naţionala U18 a Portugaliei. Părinţii lui Huja sunt din Ţara Oaşului şi şi-a exprimat, în trecut, dorinţa de a evolua pentru naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri