Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Mihai Rotaru, despre situaţia lui Hanca şi Vînă. ”E o copilărie din partea lor, chiar nu ştiu cine îi păcăleşte”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20996396/1/rps5470a.jpg

Mihai Rotaru a vorbit despre litigiile împotriva Universităţii Craiova, după plângerile făcute de Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă.

Reclamaţiile celor doi jucători vin în urma deciziei luate de Mirel Rădoi de a-i exclude din lot, alături de Andrei Ivan şi Jovan Markovic. Hanca şi Vînă cer despăgubiri de câteva milioane de euro, dar patronul oltenilor a explicat că cei doi nu le pot primi în cazul în care câştigă, clubul intrând automat în insolvenţă.

"E o copilărie din partea lor, chiar nu ştiu cine îi păcăleşte. Nu se mai amână. Săptămâna viitoare se pronunţă! Nu e posibil să pierdem nici măcar 50.000 de euro. Să fim serioşi!

Au fost în permanenţă cu noi, cu excepţia a patru zile, când a fost antrenorul nervos şi a luat decizia fără ştirea nimănui. Au mâncat cu jucătorii, au stat în acelaşi vestiar, au jucat meciuri pentru Universitatea Craiova.

Nimeni nu i-a discriminat, din contră. Au primit salariile în aceeaşi secundă ca ceilalţi. Am şi discutat cu ei acum două zile. Le-am şi zis că nu au nicio şansă.

Să presupunem că printr-un miracol ar câştiga, în secunda doi vor pierde 50.000 de euro, în loc să câştige 8 milioane, pentru că societatea intră în insolvenţă. E normal! O penalitate de 8 milioane de euro niciun club nu are cum s-o plătească. Ce să negociem?", a spus Rotaru, pentru digisport.ro.

Deşi jucătorii au revenit în lot după ce antrenor a fost numit Eugen Neagoe, cazul este în curs de judecare la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri