Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Rotaru mizează totul pe Jovan Markovic: „Anul viitor trebuie să dea lejer 30-35 de goluri într-un sezon”

CS Universitatea Craiova Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20670346/1/rps5470a.jpg

Mihai Rotaru a ieşit la declaraţii după ce Universitatea Craiova a câştigat spectaculos derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Patronul oltenilor e convins ca Jovan Markovic va fi „locomotiva” din atacul Craiovei şi va deveni golgheterul Ligii 1, chiar începând cu sezonul viitor. Markovic, în vârstă de 19 ai, a marcat un gol frumos în minutul 69, fiind reuşita de 2-2. 

Markovic este un bun naţional, spunem asta de când avea 13 ani. Noi, de la Craiova, apoi presa, toată lumea trebuie să aibă grijă de el. Glumea: Ce vreţi de la mine, m-am apucat de fotbal de câteva luni.  

I-am spus că anul viitor trebuie să dea 35 de goluri lejer, 30-35 de goluri într-un sezon. Dacă ne uităm la tot ce a făcut în acest sezon, în fiecare meci a avut 2-3 ocazii mari. Culmea, şi le-a construit singur. E primul sezon în care joacă mai multe minute.

Să fie primit, a fost o sărbătoare! În Oltenia prind astfel de meciuri. Noi nu rămânem datori, noi provocăm celelalte echipe la recorduri de audienţă. 

Şi anul trecut le-am bătut pe amândouă, FCSB şi CFR, într-o săptămână. Continuă tradiţia. Le-am transmis indirect că le vom bate pe amândouă. E frumos când câştigi în minutul 93. Pardon, 96. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece”, a spus Rotaru, pentru DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri