Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Mihai Rotaru pregăteşte o mutare importantă la U. Craiova. Pe cine vrea patronul oltenilor

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20985735/1/rps5470a.jpg

Universitatea Craiova pregăteşte o mutare de efect în zilele următoare, fiind interesată de un fotbalist din Costa Rica, Ronald Matarrita, fundaş de bandă, în vârstă de 28 de ani, care să îi ia locul lui Nicuşor Bancu, accidentat grav lunile trecute.

  • SuperLiga României revine pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro din 20 ianuarie, cu prima etapă din 2023!

Cine este Ronald Matarrita? Are 1.75 m şi a jucat ultima dată în Statele Unite ale Americii, la Cincinnati. De altfel, el a evoluat în ultimii şapte ani în SUA, mai fiind legitimat şi pentru New York City. Are un CV cu adevărat important fundaşul, pentru că a prins aproape 150 de meciuri în prima ligă din America.

Potrivit ProSport, Universitatea Craiova are pe listă mai multe variante, cinci, iar printre ele se află şi Ronald Matarrita. În altă ordine de idei, ţinta oltenilor a jucat şi pentru naţionala din Costa Rica, 54 de meciuri, reuşind să şi marcheze de trei ori. Ar fi cu adevărat o lovitură pentru Mihai Rotaru, dacă se va înţelege cu apărătorul.

U. Craiova a remizat cu Partizan Belgrad în ultimul meci din Antalya

Universitatea Craiova remizat, duminică, scor 1-1, cu echipa Partizan Belgrad, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Partizan a deschis scorul în minutul 12, prin Pavlovic, din penalti.

Pentru Universitatea Craiova a marcat Ivan, în minutul 77, tot din penalti.

Echipa craioveană are programat primul meci oficial din acest an la 21 ianuarie, în deplasare, cu FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri