Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Mihai Rotaru s-a decis! Revenire senzaţională pe banca Universităţii Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21557666/1/rps5470a-1.jpg

Mihai Rotaru s-a decis cine va fi pe banca Universităţii Craiova pentru finalul acestui sezon.

Universitatea Craiova a fost învinsă, scor 2-1, de Farul, şi a suferit a doua înfrângere din acest play-off, după cea cu FCSB din runda trecută.

După demiterea lui Ivaylo Petev oltenii sunt în căutarea unui nou antrenor, dar se pare că Rotaru s-a decis în cele din urmă cine va încheia, cel mai probabil, sezonul pe banca lui U. Craiova. Este vorba despre Mirel Rădoi, plecat de curând de la Al-Jazira, anunţă AS.ro.

Rădoi a fost de acord să revină în „Băniei”, cu toate că nu şi-a încheiat în cel mai plăcut mod primul mandat. Tehnicianul a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în sezonul trecut, în perioada august - decembrie 2022, când şi-a dat demisia.

De acestă dată, Mirel Rădoi va trebui să încheie sezonul pe un loc care îi ducă pe „alb-albaştrii” în preliminariile unei cupe europene.

„E o echipă în depresie”. Andrei Vochin, fără menajamente după prestaţia slabă a Universităţii Craiova

Oltenii au ratat nepermis de mult în acest meci, în timp ce Cojocaru i-a taxat în două rânduri în prima repriză, după ce Baiarm reuşise să deschidă scorul.

Atacanţii oltenilor s-au întrecut în ratări în acestă seară, lucru pe care l-a subliniat şi Andrei Vochin la Fanatik Superliga. Consilierul lui Răzvan Burleanu a vorbit despre problemele de la Universitatea Craiova.

„Mie mi se pare Universitatea Craiova o echipă în depresie, pentru că astăzi nu merita să piardă meciul, după numărul ocaziilor. Dacă vedeţi execuţiile lui Markovic, de două ori când scapă singur cu portarul, şi Mitriţă când are o situaţie centrală, nu dau cu calmitate, dau tare, dau în disperare.

E o echipă care are nevoie de linişte şi o echipă care are nevoie de un jupân, de un om care să intre în vestiar.”, a declarat Andrei Vochin, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt