Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Mihai Rotaru se poate gândi la un nou transfer mare! Markovic şi Screciu, urmăriţi de fiul lui Marcelo Lippi

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20686931/1/mar.jpg


Sezonul excelent traversat de Jovan Markovic (21 de ani) şi Vladimir Screciu (22 de ani) îi dă speranţe lui Mihai Rotaru că Universitatea Craiova ar putea face un nou transfer pe bani mulţi, în perioada de mercato din vară.
 
La meciul jucat luni şi câştigat categoric cu FC Argeş, scor 4-0, cei doi tineri fotbalişti ai oltenilor au fost urmăriţi din tribune de către Davide Lippi, fiul legendarului Marcelo Lippi şi un impresar important din fotbalul italian, anunţă gsp.ro. Lippi Jr. a fost adus în România de InvictiGroup, o firmă belgiană care-i reprezintă pe Markovic şi Screciu, iar impresia lăsată italianului a fost una cât se poate de bună. Conform sursei mai sus citate, Lippi chiar a avut o discuţie de câteva minute cu Markovic, după meci, în care vârful de atac i-a promis impresarului că se va pune la punct cu greutatea fizică, detaliu care-l va ajuta să devină şi mai bun în perioada următoare.
 
Înainte de a sta cu ochii pe Markovic şi Screciu, Lippi  a urmărit din tribune şi partida dintre Rapid şi Sepsi, meci în care l-a avut pe radar pe Rareş Ilie. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani al giuleştenilor s-a ridicat la înălţimea momentului şi a marcat un gol superb, prin care rapidiştii au câştigat cu 1-0 şi au făcut un pas decisiv spre obţinerea primului loc în play-out.
 
2021/2022 e cel mai bun sezon din cariera luu Jovan Markovic, vârful marcând de 13 ori în această stagiune. De cealaltă parte, Screciu are şi el un an bun, cu 34 de meciuri jucate în toate competiţiile.
mail-share icon Email
viewscnt