Ultima oră
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal

Mihai Stoica a anunţat plecarea jucătorului de la echipă. ”E cap de linie pentru el!”

FC Argeș Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20911129/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Iasmin Latovlevici la FC Argeş, unde pare tot mai aproape să părăsească echipa. 

Latovlevici a fost schimbat în ultimul meci de campionat al piteştenilor, cu Sepsi, încheiat cu o înfrângere usturătoare cu 5-0. Apărătorul a făcut un penalty clar şi l-a înfuriat pe Marius Croitoru, care a luat decizia de a-l scoate din teren.

Managerul lui FCSB e de părere că jucătorul de 36 de ani nu va mai prinde multe minute, spre deloc, în tricoul lui FC Argeş, după reacţia lui Marius Croitoru. 

"Mă mir pentru că, de regulă, antrenorii nu prea procedează aşa (n.r.- legat de schimbarea imediată a lui Latovlevici), mai ales cu jucători cu experienţă, cu jucători în care au încredere. E posibil să fie cum spui, să fie chiar cap de linie (n.r. - să plece Latovlevici). A fost mult mai mare gafa pe care a făcut-o cu U Craiova 1948.

Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri,  că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Fundaşul lateral fusese scos din echipă şi de fostul antrenor al piteştenilor, Andrei Prepeliţă.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele