Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21560166/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

Având 13 puncte avans faţă de urmăritoare, FCSB este 99,9% campioană.

Liderul Superligii ar putea câştiga matematic titlul chiar înainte de startul returului, dacă o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor obţine maxim un punct în meciurile cu Farul, respectiv Sepsi.

Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să fie campioană înainte de finalul stagiunii şi a a dezvăluit primul lucru pe care îl va face, dacă acest scenariu se va concretiza.

Stoica a spus că îl va suna pe selecţionerul Edi Iordănescu, pentru a vedea ce ar trebui să se întâmple cu jucătorii de la FCSB care ar putea să fie în lotul pentru Campionatul European. 

”În eventualitatea în care vom câştiga mai devreme titlul, primul apel pe care îl voi lansa va fi la Edi ca să-l întreb cum vrea el să facă cu jucătorii care sunt susceptibili de a fi selecţionaţi pentru turneul final şi aia vom face. 

Nu vom face absolut nimic fără să discutăm cu selecţionerul. Ce spune el, aia vom face. Vrem noi aşa, pentru că este echipa naţională. Avem o totală deschidere, aşa mi se pare normal”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele