Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

FCSB Publicat pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21596032/1/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-2-09-2023-1.jpg

FCSB - Corvinul Hunedoara va fi Supercupa României din sezonul 2024/2025 şi va reprezenta primul meci al stagiunii viitoare.

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în faţa Oţelului, scor 3-2, în timp ce FCSB este campioana României. Cele două formaţii se vor duela pe 6 iulie, iar meciul se va disputa pe terenul campioanei, potrivit FRF.

Motivul pentru care FCSB va juca în Ghencea

Cum „Arena Naţională” nu va fi disponibilă în acea perioadă deoarece vor avea loc mai multe evenimente extrafotbalistice, Mihai Stoica a anunţat oficial că FCSB va reveni în Ghencea până când se vor putea întoarce pe cel mai mare stadion al ţării.

”Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Naţională!

Cum se va elibera Arena Naţională şi va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înţeleg niciodată...

Vom juca în Ghencea pentru că Ghencea... Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA, Steaua şi-aşa mai departe! Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui”, a spus Mihai Stoica, conform GSP

Jucătorul FCSB-ului cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională

Marius Şumudică ştie care este jucătorul de la FCSB care ar putea fi titular în echipa naţionalei fără probleme.

 

Este vorba despre Alexandru Pantea, fundaş în vârstă de 20 de ani, care s-a accientat în luna februarie şi se află încă în recuperare.

„Ca under, Pantea este 7 clase peste Tavi Popescu. Pantea dacă juca meci de meci în poziţia de fundaş dreapta şi era sănătos, era jucător de echipă naţional. Şi poate să fie în viitorul apropiat.

Mihai Stoica să iasă şi să spună public acum ‘Uite, Şumudică a avut ochi şi spus despre acest jucător al nostru, că poate să ajungă la echipa naţională’. Să aibă această tărie şi să nu apară numai când îl deranjează ceva.

Pantea la parametrii normali, în fotbalul românesc şi în momentul de faţă (n.r. e foarte bun). Eu, poate, am alte defecte, dar la ochi mă bat cam puţini. Drept dovadă vă mai vin cu un contraexemplu în momentul de faţă.

Vorbesc de Drăguş. Are 15 goluri în Turcia, în momentul în care uitase toată lumea de el. Aici e şi mâna lui Şumudică. Aşa că Pantea dacă joacă meci de meci în competiţii europene va deveni unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta ai echipei naţionale. De departe”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele