Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Mihai Stoica a făcut anunţul! FCSB nu va avea titularii pe teren în ultimul meci din Cupa României. ”Mergem la Botoşani cu echipa a 3-a”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20920743/1/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a anunţat că echipa ”roş-albastră” va utiliza echipa a treia în meciul din Cupa României, cu FC Botoşani. Partida se va desfăşura pe data de 7 decembrie, miercuri, de la ora 18:00.

”Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali a dat de înţeles că acestă decizie vine în urma partidei din Cupă, cu UTA, încheiat 2-2. ”Roş-albaştrii” au condamnat arbitrajul lui Adrian Cojocaru, după ce gruparea din Bucureşti a avut trei jucători eliminaţi în acel meci.

”Nu a vrut Cojocaru să batem la Arad, pentru că la cum a arbitrat asta a lăsat de înţeles. Deci mergem la Botoşani cu echipa a 3-a”, a spus Mihai Stoica.

”Suferă şi cei care îi permit lui Cojocaru să facă aşa ceva. Nu a fost delegat o etapă şi după VAR, VAR şi derby Rapid- Craiova. Un arbitru care face asemenea greşeli intenţionate e tratat cu aşa mare...

Sunt ignorate greşelile pe care le face. Nu e primul meci în care ne dezavantajează în mod evident. Noi mergem pe 1 decembrie la Botoşani, după 4 sau 5 cu CS Mioveni, după iar la Botoşani... şi după să ne întoarcem să jucam derby...”, a precizat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Şansele FCSB-ului la calificare

FCSB avea şi aşa şanse mici la calificare din grupele Cupei României, unde se află pe locul patru, cu doar două puncte, după egalurile cu UTA, 2-2 şi 0-0, cu Oţelul Galaţi.

Singura şansă a vicecampioanei de a se califica în play-off-ul competiţiei este să o bată pe FC Botoşani şi UTA să se încurce în partida cu CS Mioveni, echipă deja calificată.     

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele