Ultima oră
Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane
Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important” Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important”
România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin
Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago” Adrian Mutu, întâlnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: “’I-am promis lui Tiago”

Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21576110/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

FCSB este noua campioană a României.

Formaţia bucureşteană s-a impus în faţa Farului, etapa trecută, scor 2-1. Ca urmare a acestui succes, FCSB a câştigat titlul cu trei runde rămase de disputat.

Unul dintre jucătorii care au contribuit la această performanţă este David Miculescu, care a deschis scorul în meciul cu echipa lui Hagi.

De-a lungul timpului, Mihai Stoica a vorbit la superlativ de Miculescu, iar acum a ţinut să îl laude din nou.

Preşedintele Consiliului de Administraţie a declarat că David Miculescu este cel mai bun atacant român. De asemenea, Mihai Stoica a spus că Miculescu va fi şi mai bun în viitor.

”David Miculescu a intrat exact când era nevoie de el şi a demonstrat că merită tot creditul nostru, din moment ce a marcat cele mai importante goluri exact acum.

Miculescu e cel mai bun atacant român la ora actuală şi va demonstra la anul că va fi mult mai bun decât este acum.

Este un fotbalist care nu pierde nicio minge, care a marcat exact când trebuia. Eu l-am văzut, alţii m-au luat la mişto”, a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele