Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Mihai Stoica, despre situaţia antrenorului la FCSB. ”Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20922391/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a vorbit despre situaţia antrenorului la echipa ”roş-albastră”.

MM Stoica a anunţat că echipa bucureşteană nu va numi un antrenor până la pauza competiţională.

”Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licenţă PRO şi să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licenţă PRO şi e posibil să apelăm la această soluţie. Cei doi sunt Ionuţ Ilie şi Leo Strizu.

Mai avem 4 meciuri în campionat şi unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licenţă. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar şi eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu aşa cred că vom face.

Vom aştepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licenţă PRO şi am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licenţă şi nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentele.

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluţie de antrenor cu care să mergem cel puţin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicaţii va da cel care are licenţă PRO. Chestia asta cu indicaţiile... Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicaţii. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino aşa, du-te aşa»... Jucătorii nu înţeleg nimic.

Până în ianuarie mai avem timp... Uite, dau un exemplu. Nu am folosit numele lui în discuţiile cu Gigi, doar spun aşa. Dacă în decembrie devine liber Isăilă? Nu suntem după el, am dat un exemplu. Nu poţi să ştii ce se poate întâmpla”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele