Ultima oră
Irina Bara a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros Irina Bara a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros
Formula 1: McLaren va avea un monopost special la Grand Prix-ul de la Monaco, pentru a-l omagia pe Ayrton Senna

Formula 1: McLaren va avea un monopost special la Grand Prix-ul de la Monaco, pentru a-l omagia pe Ayrton Senna
Dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Denis Alibec şi-a decis viitorul Dorit cu insistenţă de Gigi Becali, Denis Alibec şi-a decis viitorul
Rapid, în pericol să piardă doi titulari: „Există un interes clar” Rapid, în pericol să piardă doi titulari: „Există un interes clar”
FCSB continuă întăririle pentru cupele europene! Fotbalistul a anunţat despărţirea de fosta echipă FCSB continuă întăririle pentru cupele europene! Fotbalistul a anunţat despărţirea de fosta echipă
Adrian Mititelu îl ia peste picior pe Gigi Becali: „Ferguson, stai liniştit” Adrian Mititelu îl ia peste picior pe Gigi Becali: „Ferguson, stai liniştit”

Mihai Stoica, dezlănţuit după partida din Ardeal! ”U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21498863/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

FCSB a remizat, scor 0-0, pe terenul Universităţii Cluj, luni seară.

Deşi partida a fost una ştearsă, iar greşeli de arbitraj nu au existat, Mihai Stoica consideră că FCSB a fost dezavantajată şi nu a ezitat să atace presa, din nou, nejustificat.

”Că aproape toată presa scrisă/vorbită e total contra noastră nu e o noutate. Ce nu pricep e altceva. De ce oamenii care pretind că susţin această echipă şi sunt activi pe FB (n.r. - Facebook) găsesc explicaţii la acest 0-0.

Că nu e Compagno, că lotul e subţire, că a plecat Djokovic, dar nu realizează că U Cluj trebuia să rămână în 10 din minutul 20 şi că Roger îi dă peste picior lui Octavian. Fără erori de arbitraj, am bătut 3-0 la Craiova. Fără Compagno şi Djokovic”, a scris acesta pe reţelele de socializare.

U Cluj a avut şansa victoriei

Universitatea Cluj a avut cea mai mare ocazie a partidei, Dan Nistor ratând un penalti, în minutul 16. Şi în repriza a doua a continuat asaltul ardelenilor, FCSB nereuşind să trimită vreun şut pe poartă în parta secundă.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele