Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Mihai Stoica, dezvăluiri inedite despre Andrea Compagno: ”Habar nu aveam. Nu aş fi fost niciodată de acord cu aşa ceva”

FCSB Publicat pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21383775/1/agfzad03yzexnjq4mzuxodg4n2jmytawmjhiotm3mgfmnzbmyq-thumb.jpg

Andrea Compagno nu a fost inclus în lotul celor de la FCSB pentru duelul cu FCU Craiova 1948, care s-a terminat cu victoria vicecampioanei României. Cu toate acestea, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia atacantului italian.

Jucătorul traversează o perioadă dificilă, deşi a fost golgheterul echipei în stagiunea de debut pentru FCSB.

Compagno nu a evoluat contra fostei sale echipei, având în vedere clauza stipulată în contract odată cu transferul de la clubul oltean la gruparea bucureşteană.

În plus, MM Stoica a explicat ce presupune înţelegerea dintre părţi referitor la transferul italianului din vara anului trecut.

”Habar nu aveam. Nu aş fi fost niciodată de acord cu aşa ceva”

”A zis, dar el a semnat (n.r. clauza cu FCU). Habar nu aveam, ştiam doar că s-a rezolvat, că niciodată nu aş fi fost de acord cu aşa ceva.

Să dai 1.5 milioane şi să nu poţi juca? Nu există, nu există un acord între cluburi fără semnătura jucătorului, iar acordul de transfer nu e valabil altfel.

E pusă ca să nu aibă drept de joc, dar nu ai cum să-i interzici, că i-ai interzis dreptul la muncă. Poţi plăti 10.000, dar 100.000 nu o plăteşte nimeni la un meci.

Ăsta e acordul, ce să facem? Nu s-ar fi putut face transferul fără acordul jucătorului”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele