Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

Mihai Stoica, fericit după debutul lui Tavi Popescu la naţională: „Pariul pus mi-a ieşit!”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20652714/1/romania-grecia-amical-25-03-2022-4.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut o primă reacţie după ce Octavian Popescu a debutat la naţionala mare la doar 19 ani.

Tavi Popescu a primit de la selecţionerul Edi Iordănescu aproape 30 de minute şi nu a arătat deloc rău. Ba chiar a fost unul dintre cei mai buni de pe teren.  

Debutul tânărului a fost umbrit de un moment neplăcut, când ultraşii care susţin CSA Steaua l-au huiduit. 

”Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: ‘pe ăştia nu-i mai chem’. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână. 

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost… Unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri