Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Mihai Stoica, ieşire oribilă în spaţiul public după retrogradarea lui Dinamo: ”După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioţi”

FCSB Publicat pe 30 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20723606/1/mm-stoica-fb.png

Mihai Stoica, aşa cum a obişnuit, cu un stil arogant şi lipsit de respect, a ţinut să îi facă idioţi pe suporterii de fotbal şi oamenii publici din sportul românesc care consideră că Steaua e... Steaua. Totul a plecat după ce a retrogradat Dinamo în Liga 2, iar mulţi au început să vadă şi partea pozitivă a scenariului negru care s-a abătut asupra echipei din ”Ştefan cel Mare”, că acum va avea loc derby-ul Steaua – Dinamo.

Oficialul FCSB-ului consideră că echipa pe care o reprezintă este adevărata Steaua şi a făcut trimitere la faptul că tribunele Arenei Naţionale au fost pline în momentul în care se întâlneau FCSB şi Dinamo. Postarea lui Mihai Stoica de pe Facebook:

După ploaia de ieri a apărut o nouă specie de idioţi. Ăştia care pretind că va fi derby în Liga 2 . Păi de ce se umplea Arena Naţională la meciurile noastre cu Dinamo? De ce apăreau statistici înainte şi după? De ce se repeta obsesiv că sunt două echipe care n-au retrogradat niciodată?

FCSB = Steaua Toţi o ştiu, doar că unii n-o recunosc”.

Dinamo va juca împotriva Stelei în Liga 2, sezonul următor, după ce a retrogradat

Dinamo – Universitatea Cluj, returul barajului pentru menţinerea-promovarea în Casa Liga 1, s-a încheiat 1-1. Clujenii au promovat în Casa Liga 1 cu scorul la general de 3-1 şi scriu o nouă pagină de istorie a fotbalului românesc. Dinamo retrogradează pentru prima oară în istoria clubului.

Prima repriză a început perfect pentru ardeleni, care au marcat un gol de generic, prin Dragoş Tescan. Acesta a dat senzaţia că vrea să centreze, dar a trimis un şut plasat dinafara careului, care l-a prins nepregătit pe Eşanu.

La doar 3 minute însă, Dinamo restabileşte egalitatea, în urma unei faze de manual, plecată de la pasa superbă a lui Irobiso către Matei şi finalizată de atacantul Vlad Morar. Înainte de pauză ”câinii” mai irosesc o oportunitate, prin fundaşul stânga Radu, care îşi face o preluare largă şi îi dă şansa portarului advers să intervină.

În a doua parte, echipa antrenată de Erik Lincar s-a apărat exemplar, până în minutul 59, când Cosmin Matei a lovit bara, după o execuţie asemănătoare cu cea de la golul clujenilor. În ultimele 15 minute ”câinii” au atacat în rafale, dar apărarea lui U. Cluj nu a cedat şi nu au găsit plasa porţii apărate de Gorcea.

Astfel Dinamo retrogradează în Liga 2 pentru prima dată în istoria clubului şi U. Cluj se întoarce în Casa Liga 1, după o dublă manşă spectaculoasă între cele două echipe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele