Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Mihai Stoica îl laudă pe rivalul Petrescu pentru mutarea reuşită: "A avut ochi!"

CFR Cluj Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20993956/1/noname.jpg


Ermal Krasniqi (24 de ani) a avut un debut perfect în SuperLigă în Farul - CFR 0-3, meci în care a fost cel mai bun jucător ofensiv al lui Dan Petrescu, iar Mihai Stoica se grăbeşte să-i felicite pe rival pentru mutarea reuşită.
 
Adus pentru doar 200.000 de euro de la FC Ballkani, mijlocaşul ofensiv kosovar l-a impresionat pe Dan Petrescu în puţinele şedinţe de pregătire în care a avut ocazia, iar SuperDan a mers pe feeling şi l-a titularizat cu Farul. Contra liderului, Krasniqi a arătat calităţi reale, a marcat după o combinaţie superbă cu Yeboah şi a fost un pericol constant, iar evoluţia sa a fost apreciată la unison.
 
Printre oamenii care se înscriu în corul care-l apreciază pe Krasniqi se numără, cumva surprinzător, şi Mihai Stoica. Iar managerul general al roş-albaştrilor crede că instinctul lui Dan Petrescu a făcut şi de această dată diferenţa:
 
"Dacă acesta e Krasniqi, cel de ieri (n. red - luni), înseamnă că Petrescu a avut încă o dată ochi cum a avut cu Boateng, pentru că e aceeaşi situaţie, l-a întâlnit în cupele europene. Al doilea gol (n.red - împotriva Farului) e la o greşeală impardonabilă a lui Sîrbu, dar primele două sunt goluri de autor, din nişte faze făcute. Copilul e excelent.
 
Eu îl ştiu pe Petrescu, dacă i-a plăcut foarte mult în antrenamente, l-a băgat. La Petrescu, dacă cineva se antrenează foarte bine, chiar dacă nu a jucat titular, poate să intre în echipă.La Petrescu e foarte important cât de mult îşi doreşte un jucător să îi demonstreze că vrea să joace", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele