Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Mihai Stoica l-a criticat şi pe singurul ”tricolor” lăudat. ”El a greşit la al doilea gol”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20736532/1/stoica.jpg

Mihai Stoica crede că niciun jucător de la naţionala României nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, nici măcar singurul jucător despre care s-a vorbit frumos după partida cu Muntenegru.

Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro.

Andrei Raţiu a fost lăudat de mai multe persoane, după înfrângerea dezamăgitoare din faţa Muntenegrului. Fundaşul dreapta a lui Huesca a fost singurul care a arătat dăruire şi singurul care a fost periculos în ofensivă. 

Mihai Stoica nu este de acord cu asta, el crede că Raţiu a greşit decisiv la golul 2, unde a fost depăşit în viteză de Radunovic şi nu spune că nu poate să remarce vreun jucător bun din acea partidă.

"Am jucat cu Muntenrgru, cine era la Muntenegru? Noi îi batem la Bucureşti, eu cred asta. Eşti la echipa naţională, ai intrat în vestiar, ai văzut împotriva cui joci şi nu poate să îţi fie teamă!

Am auzit cu stupoare despre cât de bine a jucat Raţiu (n.r. - cu Muntenegru), dar el a greşit la al doilea gol, nu avea voie ca Radunovic să treacă de el. Ăsta a fost un eşec al tuturor, de la magazioner până la selecţioner. Gândit greşit, executat greşit. Totul greşit.

Cu Bosnia s-a văzut o schimbare. Se poate schimba totul, dacă toţi recunosc că au fost penibili. De cine să îţi fie frică? Bosniacii erau peste Muntenegru, dar noi am fost mai buni. Puşcaş s-a bătut, Marius Marin a mers să se ia la bătaie cu unu mare de tot. Era atitudine! De la Muntenegru, Bosnia, nu prea ştiam jucători. Doar câţiva de la amicale aşa", a declarat manager-ul FCSB-ului, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri