adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

Mihai Stoica, opinie dură după derby-ul Olteniei: "Mă simt luat de prostul proştilor!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20809397/1/sm.jpg


Mihai Stoica se simte jignit atât de decizia luată de Istvan Kovacs în prelungirile primei reprize din derby-ul FC U Craiova - Universitatea Craiova, cât şi de precizările făcute, luni, de Comisia Centrală a Arbitrilor.
 
Managerul general de la FCSB consideră că cel mai titrat arbitru român al momentului a greşit când a dictat penalty după presupusul henţ al lui Bahassa. Mai deranjantă pentru MM e, însă, atitudinea lui Kyros Vassaras, care a transmis public că, din punctul personal de vedere şi al CCA, decizia a fost corectă:
 
"În cazul ăsta, eu am un prieten medic oftalmolog şi cred că va face ani mulţi în perioada următoare, pentru că toţi cei care ne-am perindat pe aici trebuie să mergem să ne facem un control. Nu mai vedem.
 
Eu am văzut clar că mingea îi vine în cap, dar aşa am văzut eu, probabil că sunt semi orb şi atunci am ridicat mâinile din moment ce oameii abilitaţi, oamenii care au dreptatea în mână şi sunt deţinătorii adevărului absolut spun asta, îmi prezint scuzele. Nu am ştiut că mâna face parte din cap şi capul din mână.
 
Cel mai mult urăsc când mă ia cineva de prost, dar nu de prost, de prostul proştilor. Cum să fie, când e clar că îi vine mingea, ce hent este? Cine a văzut imaginile, Cătălin Popa, Vassaras? Chiar aşa să fim luaţi peste picior? Nu a fost domne nimic, totul a fost perfect. Nu a fost perfect nimic. N-a fost henţ, n-a fost penalty şi nu se ştia ce se întâmplă la 1-0", a spus Stoica, luni, la Orange Sport.

Precizările care l-au deranjat pe Mihai Stoica

În urma fazei în care brigada de arbitri a acordat penalti în prelungirile primei reprize, preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a precizat că sistemul VAR a fost aplicat corespuzător.
 
“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.
 
Arbitrul a dictat penalti văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.
 
CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, scrie frfr.ro.
mail-share icon Email
viewscnt