Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Mihai Stoica recunoaşte că FCSB nu ştie încă postul pe care dă cel mai bun randament David Miculescu

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20865885/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-18-09-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei FCSB, a recunoscut că ocupanta locului al 14-lea din Superligă nu ştie încă pe ce poziţie dă cel mai bun randament David Miculescu, deşi gruparea patronată de Gigi Becali a cheltuit o avere pentru serviciile arădeanului.

Oficialul ”roş-albaştrilor” i-a luat apărarea lui Miculescu, despre care a explicat că a fost utilizat pe mai multe posturi şi că în momentul în care stafful lui Nicolae Dică îşi va da seama care este poziţia sa preferată va deveni mai bun.

"Şi Wolverhampton a dat 40 de milioane pe Fabio Silva şi aşteaptă mai mult. Joao Felix cumva a dat randament? Sunt şi jucători care nu sunt fenomene.

Miculescu la debut a jucat foarte bine, apoi a marcat la primul meci din campionat, iar la ultimul de pe teren propriu a marcat.

Nu cred că poate cineva să spună că Miculescu este o deziluzie până acum. Nici nu joacă meci de meci. E un copil de 21 de ani care a fost folosit atacant, numărul 10, dreapta şi stânga.

Când o să se ştie exact care e poziţia lui probabil că-şi va câştiga reperele şi va fi mult mai bun.", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Două goluri şi o pasă de gol a reuşit David Miculescu (21 de ani) pentru FCSB în 12 meciuri oficiale din Superligă şi din Conference League.

1,7 milioane de euro a plătit FCSB pentru serviciile lui David Miculescu către ”Bătrâna Doamnă” UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele