Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Mihai Stoica, "şocat" de Andrea Compagno: "E imens! Doar Thomas Muller a mai făcut aşa ceva". Capitolul la care italianul a impresionat cu Anderlecht

FCSB Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20861263/1/mss.jpg


Efortul depus de Andrea Compagno (26 de ani) în repriza a doua a meciului FCSB - Anderlecht 0-0, din etapa a doua a grupelor Conference League 2022/2023, l-a impresionat pe Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor făcând o comparaţie între vârful italian şi Thomas Muller.
 
Considerat marele transfer al acestei veri la FCSB, Compagno a început partida de pe Arena Naţională din postura de rezervă, dar evoluţia slabă a lui Bogdan Rusu în prima parte a meciului l-a obligat pe Nicolae Dică să mizeze pe fostul vârf de la FC U Craiova în partea a doua. Trimis în avanposturi pentru a echilibra lupta cu puternicii Hoedt şi Vertonghen, Compagno nu şi-a creat mari ocazii de a înscrie, dar a terminat meciul cu cifre foarte bune în ceea ce priveşte capacitatea de efort. Iar prestaţia fizică a peninsularului, nespecifică pentru un jucător care evoluează pe acel post, a fost lăudată public de Mihai Stoica:
 
"Nu o să vorbesc niciodată despre jucători despre meci, să îi critic. Rusu nu că nu ar fi vrut, dar asta e capacitatea lui de efort. Conform datelor noastre a alergat 5,5 kilometri. E foarte bine pentru un atacant. 
 
Surpriza este alta, ce a putut să facă Andrea Compagno în a doua parte a meciului. Cred că a bătut toate recordurile unui număr 9 în ceea ce priveşte distanţa parcursă. 6,6 km. E imens!  Mi se pare... Nu ştiu dacă am întâlnit aşa ceva. Poate doar Thomas Muller a mai făcut aşa ceva, dar el nu era atacant veritabil", a declarat oficialul celor de la FCSB, pentru Orange Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele